13.11.20 URBAANILEGENDAT – STORM 10-4

Porvoon Legendojen urbaanit versiot tarjoilivat Hyvinkää Stormille shokkihoitoa ja tylyn pudotuksen maanpinnalle synkkääkin synkempänä perjantaina 13.päivä marraskuuta 2020.

Ottelun alussa Storm oli vielä kohtuu hyvin pelissä mukana, mutta jotenkin homma lähti vain luisumaan vaihto vaihdolta väärään suuntaan isäntäjoukkueen laittaessa kiekot kovalla prosentilla paikoista kaappiin. Jostain syystä mistään ei tullut mitään eikä toimivat ketjut toimineet tässä matsissa, mutta sellaista se hoki joskus näissä kaljaliigoissa on. Isäntäjoukkue U-Legendat pelasivat aktiivisesti, tukkivat hyvin keskikaistan ja sitä kautta kiistaton voitto Porvooseen. Loppulukemat ovat kenttätapahtumiin nähden paljon rumemmat, sillä kyllä Stormillakin paikkoja oli, mutta jostain syystä tällä kertaa kuti jäi vain piippuun ja joukkueella oli pitkin ottelua isoja vaikeuksia merkkausten, ajoitusten ja sijoittumisten kanssa. Ottelusta on turha runoilla enempää, ohipeli tähän väliin ja oikeasti Stormilla on parempi porukka mitä nämä lukemat antavat ymmärtää. Onnittelut vielä Porvooseen ansaituista pinnoista ja virtuaalipeukku hyvästä pelistä. Matka jatkuu.