8.11.2020 STORM – OKK TANKKI 10-5

Hyvinkää Storm oli isäinpäivänä 2020 vierailulle saapuneelle OKK Tankille tyly isäntä voittaen ottelun lukemin 10-5. Storm oli hyvällä pelipäällä pitkin iltaa, eikä oikeastaan missään välissä ollut epäselvää, kumpi joukkue ottelun tulisi voittamaan. Kiekko liikkui, jalat liikkui, läppä lensi ja tämän lopputulos näkyi tulostaululla. Noin 30 min pelin jälkeen taululla oli jo lukemat 7-1 ja etenkin toisen erän ensimmäinen kymppi oli erittäin väkevä performanssi isäntäjoukkueelta. Tämän jälkeen peli ymmärrettävästi hiukan lässähti ja meni pelailuksi, mutta silti kokonaisuus oli loppuun asti erittäin vahvasti plussan puolella.

Mainitsemisen arvoinen suoritus oli vahvassa syysiskussa olevan Eemil Laineen puhdastakin puhtaampi hattutemppu ottelun ensimmäisessä erässä. Vähän yli kuusitoista minuuttia hokia ja Laineella ottelun ensimmäiset kolme maalia henkilökohtaisessa sarakkeessa. Stormin vaihtoaition kokeneempi osasto ehti toki välittömästi huutelemaan, että ”ei ollut kaikkien aikojen nopein” ja ”onhan niitä nopeemminkin joskus tehty”, mutta vaikka olisikin, niin silti hieno suoritus ja varmastikin vähintään top-5 osastoa, mitä tulee nopeimpaan hattutemppuun Stormin seurahistoriassa.

Stormin tehomiehet ottelussa: Laine (4+1), Joni Koskinen (1+2), Jere Saren (1+2), Riku Viljanen (1+2), Mikko Eskola (0+3), Anton Lehtimäki (1+1), Jesse Lepola (0+2), Joni Vienonen (1+0) ja Topi Palviainen (1+0). Vienosen maali oli miehen uran ensimmäinen Storm -paidassa.Pelit Stormilla jatkuu viikon päästä perjantaina Porvoossa.