25.10.2020 STORM – GRIFK 2 8-4

Storm ei antanut tyhjien lehtereiden häiritä, vaan piti pinnat kotona lukemin 8-4 Grankulla IFK:n kakkosjoukkueen saapuessa vieraaksi.Ottelu oli kokonaisuudessaan kotijoukkueelta ehjä ja hyvä esitys, eikä voittajasta missään vaiheessa ollut epäselvyyttä. Storm jauhoi kolmella kentällä ja iski paikoista maalit Eemil Laineen toimiessa ykköstykkinä neljällä henkilökohtaisella osumallaan.

Vierasjoukkue Granin ei tarvitse hävetä esitystään, joukkue tuli hyvällä ilmeellä ja liikkeellä Hyvinkäälle tehden pelistä pelin. Tällä kertaa vain kotijoukkue oli sen verran kovassa iskussa, että vierailijoille ei juuri jäänyt mahdollisuuksia ja ottelu oli käytännössä kahden erän jälkeen taputeltu. Kolmannen erän puolivälissä Storm siirtyi jo 8-2 johtoon, ja tämän jälkeen muuten terävä ote puolustuspäässä hieman herpaantui. Tämä antoi Granille mahdollisuuden ja joukkue onnistuikin tekemään vielä pari maalia vaikka ottelun voiton kannalta näillä ei ollut enää mitään merkitystä. Lähinnä kauneusvirhe tulostaululla ja erinomaisesti pelanneen Tuukka Metsäsen tilastoissa.Stormin tehomiehet: Laine (4+1), Riku Viljanen (0+3), Joni Koskinen (2+0), Niklas Helin (1+1), Mikko Eskola (0+2), Jesse Lepola (0+2) ja Jere Saren (1+0).Stormilla matka jatkuu viikon päästä perjantaina Nummelassa Haki Tiimin vieraana.