15.10.20 DYNAMO – STORM 2-4

Storm kävi hakemassa torstai-iltana pinnat kotiin olosuhteiltaan ehkä sarjan haastavimmasta vierashallista Helsingin Hernesaaresta. Stormia tässä vuonna 1993 varastohallista ”jäähalliksi” muokatussa parhaat päivänsä nähneessä luolassa isännöi edelliskaudella ns. vanhaa nelosta pelannut Dynamo Hockey, joka tarjosikin varsin kelpo vastuksen roikkuen aina ottelun puoleen väliin saakka sitkeästi hyvinkääläisten kyydissä.

Ottelun puolen välin jälkeen Storm alkoi laukomaan hanakammin ja laittoi jalkaa liikkeelle, jonka seurauksena Dynamo tippui lopullisesti kyydistä. Ottelu itsessään oli juuri sellaista roiskimista kuin torstaina klo 21 jälkeen odottaa sopii ja ei Storm nyt mitään parasta kiekkoaan pelannut. Kuitenkin mallikkaalla rutiinisuorituksella ja uutteralla puolustamisella pinnat kotiin, eikä missään vaiheessa varsinaisesti ollut epäselvää kumpi ottelun tulee voittamaan. Stormin maalilla Tuukka Metsänen pelasi erittäin hyvän ottelun torjuen 42 laukausta. Niklas Helin kuittasi itselleen tehot 1+1. Muita tehomiehiä Stormilta olivat Joni Koskinen (1+1), Jesse Lepola (1+0) sekä Toni Pulkkinen (1+0).

Seuraavaksi sitten vain odotellaan, mitä valtionhallinnon viimeisimmistä linjauksista seuraa ja onko sarjaohjelmassa ja joukkueen toiminnassa vuorossa jonkin sortin pakkotauko. Varsin pian varmaan selviää tarkemmin miten jatketaan, mutta jos hetkellisesti joudutaan pistämään hokkarit naulaan, niin mieluummin näin voitolla kuin tappiolla.