11.10.20 STORM – TAVASTIA 11-8

Sellaista koronakiekkoa sitten tähän viikonloppuun. Parilla ketjulla Hyvinkäälle saapunut Tavastia piinasi Stormia läpi koko ottelun laittaen useampaan kerran pelin jännäksi aina kolmannen erän loppuminuuteille saakka. Ottelun ensimmäinen erä oli Stormilta varsinainen rimanalitus Tavastian rokottaessa kolmesta puolustuspään turhasta alimman miehen kikkailusta ja lukemat erän jälkeen taululla 4-4.

Toiseen erään Storm kuitenkin petrasi ja alkoi ainakin hetkittäin pelaamaan sillä kuuluisalla omalla tasollaan Tavastian tippuessa kyydistä. Erä Stormille 3-2. Kolmannessa erässä Storm pelasi ehkä pelin parasta kiekkoaan, vaikka Tavastia pari maalia tekikin ja kertaalleen pääsi kirimään vielä maalin päähän. Erä Stormille 4-2 ja loppulukemat taululla 11-8.

Tästä ottelusta on turha sen enempää runoilla, sillä sen sortin hawaiji -kiekosta oli kyse. Vähän terävämmällä otteella ja huolellisemmalla valmistautumisella olisi vastustajan maaleista helposti 5-6 ollut otettavissa pois ja laitettu pari kaappia lisää Tavastian päätyyn. Pääasia, että pinnat kuitenkin jäivät Hyvinkäälle ja ottelun tärkeimmillä hetkillä löytyi riittävästi terävyyttä homman hoitamiseksi.

Illan tehomiehiä Stormilta olivat Joni Koskinen (3+2), Riku Viljanen (2+2), Niklas Helin (1+3), Eemil Laine (2+1), Toni Pulkkinen (1+2), Mikko Eskola (1+2) ja Topi Palviainen (1+2). Katsojia ottelussa oli jotain 50-100 katsojan välistä ja yhtään kasvomaskitonta naamaa ei katsomossa näkynyt. Kiitokset siitä yleisölle!