TIEDOKSI:

Koska erilaisilla huhuilla on tapana levitä näinä aikoina poikkeuksellisen nopeasti ja tunnetusti jäähalli Hyvinkäällä on aina ollut lähtöpiste erilaisille spekulaatioille, niin hyvässä kuin pahassa, niin todettaakoon, että seuran perjantaisin jäällä käyvä kakkosjoukkue Hyvinkää Storm Team EI OLE se harrastekiekkojoukkue, johon erinäisissä medioissa on viitattu perjantaina 25.9 tapahtuneeseen covid-19 joukkoaltistumiseen liittyen.

Terveysviranomaiset eivät ole olleet yhteydessä sen enempää seurajohtoon saatikka Storm Teamin pelaajistoon tai joukkueenjohtoon ja näin ollen joukkueen toiminta jatkuu niin normaalisti kuin näissä oloissa on mahdollista. Toivottavasti toisenlaista tilannetta ei tulekaan eteen, mutta jos tulee, niin silloin luonnollisesti mennään terveysviranomaisten ohjeiden mukaan.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006658805.html