STORM – KARHU-KISSAT 3-13

Karhu-Kissat oli harjoitusottelussa odotetun kova pyöritellen taululle lukemat 3-13 eikä voittajasta näin ollen jäänyt epäselvyyttä. Lukemat ovat ehkä vähän turhan rumat kenttätapahtumiin nähden, sillä kyllä Stormillakin ottelussa hetkensä oli ja joukkue kykeni luomaan pitkin ottelua vaarallisia paikkoja ja painetta K-Kissojen kenttäpäätyyn.

Vierailijat kuitenkin käyttivät kovalla prosentilla maalipaikkansa ja sitä kautta lukemat repesivät turhan rumiksi. Vierailijoilla myös se kuuluisa ”oma paketti” pysyi kasassa täydet 60 min, kun Storm oli ehkä sellaisessa 40 min kunnossa. Osittain repsahtanutta eroa tulostaululla voidaan selittää (ei selitellä) myös sillä, että tätä ennen K-Kissat oli vetäneet jo treenipeleinä tuplapelit Näätien erittäin kovaa nippua vastaan, kun Stormille tämä oli kauden ensimmäinen ottelu. Stormilla rosterissa oli mukana myös kolme ensikertalaista, joilla ei aiempaa kokemusta tämän tason peleistä ollut. Nämä ovat niitä pieniä eroja joista muodostuu se iso ero, joka näkyy tulostaululla. Kiitokset K-Kissoille taas rehdistä pelistä ja hyvästä sparrauksesta tulevaa kautta silmälläpitäen!