26.9.21 STORM – HAKI TIIMI 7-4

Storm avasi sarjakauden vahvasti kukistamalla kauden avausottelussa HAKI Tiimin lukemin 7-4. Lähtökohdat otteluun olivat kaikkea muuta kuin optimaaliset, sillä divarijoukkueen ns. vakikaartista oli vajaa kaksi kentällistä joukkuetta riivanneen flunssa-aallon kourissa, loukkaantuneena tai poissa jonkin muun syyn johdosta. Tästä johdannaisena onkin sitten hyvä todeta, että ”onneksi on A-junnut”, sillä kokoonpanoon saatiin täytettä Stormin U22 -porukasta ja hyvin pojat tonttinsa hoitivatkin. Itse ottelussa ei missään vaiheessa ollut epäselvyyttä voittajasta, vaikka HAKI sinällään hyvän vastuksen tarjosikin. Storm oli pitkin iltaa napsun edellä ja vähän huolellisemmalla pelillä olisi rumemmatkin lukemat olleet mahdolliset.

Tehomiehistä mainittakoon seuralegenda Mikko Eskola, joka avasi 20. kautensa miesten peleissä vaatimattomalla viiden pinnan illalla (1+4). Ketjukaveri Koskinen säesti vahvasti hattutempulla ja yhdellä syötöllä (3+1). Muita tehomiehiä Stormilta olivat Mika Kalteva (1+1), Topi Palviainen sekä tulokas Erik Halonen (1+0). Halosen lisäksi junnukaartista pinnoille pääsivät Santtu Kangas (0+1) ja Patrick Laakkonen (0+1). Tästä on hyvä jatkaa. Matka jatkuu viikon päästä sunnuntaina Hawksia vastaan Järvenpäässä.