3.10 HAWKS – STORM 11-11

”Long time, no see”

Storm kohtasi pitkästä aikaa vanhan tuttunsa aiemmilta vuosilta eli Hawksin Järvenpäästä. Ottelusta muotoutuikin melkoinen show joukkueiden mättäessä tasatahtiin maaleja noudattaen samalla orjallisesti ”Sokoksen ovet” -puolustussuunnitelmaa.Tosiasia on, että ottelu olisi Stormilla ollut täysin voitettavissa, mutta joukkue oli kaikkea muuta kuin valmis pelaamaan Hawksin kaltaista kokenutta alasarjanippua vastaan, jossa joka jätkältä löytyy kokemusta useammalta vuodelta vähintään III-divisioonasta ja useammalta vielä sitäkin korkeammalta. Ottelun eka kymppi oli Stormin nuorelle joukkueelle juuri se hyppy syvään päähän, mitä tulee aladivarikiekkoiluun. Parit jäähyt ja ilmaiset paikat Hawksille ja 5-1 taululla, kiitos ja tättärää.

Hawksin 5-1 maalin jälkeen alkoikin sitten se vaihe, missä Storm otti työhaalarit kaapista ja alkoi näyttää ja käyttää potentiaaliaan kaikilla kolmella kentällä. Parhaimmillaan Storm oli jo 10-8 johdossa, mutta niin vaan vielä Hawks kuittasi virheet ja meni maalilla ohi. Stormin 11. tasoitusmaalin viimeisteli Topi Palviainen erinomaisen ottelun pelanneen Storm U22 -kippari Otto Haraisen tarjoillessa syötön.

Ehdottoman positiivista ottelussa oli se, että Storm pystyi 5-1 sillasta nousemaan tasapeliin ja parantamaan peliään ottelun sisällä huomattavasti. Tämä kertoo jotain joukkueen potentiaalista. Onnistumisia joukkueella tuli laajalla rintamalla ja kaikille kentille, mikä on myös ehdottoman positiivinen asia. Stormin tehomiehet: Eemil Laine (1+3), Joni Koskinen (3+0), Jesse Lepola (2+1), Harainen (1+2), Palviainen (1+2), Anton Lehtimäki (2+0), Riku Viljanen (1+1), Jonne Partanen (2+0), Leevi Puustinen (0+2)