SE OLI SITTEN SIINÄ…

Hyvinkää Stormin kausi päättyy ennen pudotuspeliotteluiden alkamista, joiden oli määrä alkaa tällä viikolla HJK Klubia vastaan. Seuran III-divari- ja U22 joukkueissa koronatilanne on tällä hetkellä lievästi ilmaistuna ”haastava”, noin parinkymmenen pelaajan ollessa taudin kourissa ja siihen kymmenkunta muuta loukkaantumista päälle. Yksiselitteisesti ei ole pelikuntoisia pelaajia, joilla voisi lähteä haastamaan sarjan kovinta joukkuetta.

Tautikierre alkoi jo ennen viime viikonlopun Jää-Tiikerit -ottelua ja sen jälkeen on miestä kaatunut kuin heinää sillä tahdilla, että tämän päivän otteluun olisi ollut käytettävissä ainoastaan yksi maalivahti ja kaksi kenttäpelaajaa.HJK saa playoff -sarjasta ”Walk over” -voiton ja etenee seuraavalle kierrokselle 5-0 ja 5-0 tuloksin. Kova, mutta täysin oikea päätös Jääkiekkoliitolta tässä tilanteessa, eikä siitä sen enempää ole aiheellista purnata.Lisää analyysia menneestä kaudesta myöhemmin, matka jatkuu kaikesta huolimatta!