20.3.22 STORM – JÄÄ-TIIKERIT 17-4

Pahasti loukkaantumisten ja tautien runtelema Storm sai vieraakseen vielä pahemmin siipeensä saaneen Mäntsälän Jää-Tiikerit, joka saapui Hyvinkäälle kokonaisella kuudella kenttäpelaajalla. Pelistä on turha hehkuttaa enempää, lukemat kertovat oleellisen ja Jää-Tiikerit tekivät reilulla ketjulla pelaajia rehdisti sen minkä pystyivät.

Voitolla Storm varmisti pelien jatkumisen ja pudotuspelipaikan, ja niissä ensimmäisellä kierroksella vastaan tulee lohkon puhtaan pelin joukkue HJK Klubi. Jatko-ohjelma pelien osalta selviää heti arkiviikon alussa.

Positiivista tässä ottelussa oli se, että useammalle pelaajalle tuli reilusti onnistumisia. Junnu Heikkinen oli kovimmassa iskussa tehoilla 5+2, eikä hassumpi myöskään ollut B-ikäisen Aleksi Karttusen esitys tehoilla 2+4. Stormin muut tehomiehet olivat Joni Koskinen (2+4), Mikko Eskola (0+6), Jere Talja (0+4), Aleksi Blomberg (3+0), Severi Velin (2+1), Riku Viljanen (1+2), Tommi Kirjavainen (1+2) sekä Markus Haviala (1+0).