18.3.22 STORM – HAWKS 4-9

Ei auta selittelyt, Hawks oli tällä kertaa parempi Hyvinkään myöhäisillan radanvarsitien derby nro 2:ssa.

Kotijoukkue nukkui ennenkaikkea ottelun alussa ja lopussa, jolloin olisi pitänyt kaivaa askista yksi vaihde lisää ja kiriä maalin takaa ohi. Ottelun keskivaiheilla Storm oli ns. kuskin paikalla, mutta se ei tällä kertaa riittänyt Hawks -koneen jauhaessa tasaisen tappavasti läpi ottelun. Ottelun hahmo vierailijoilla oli Jani Lindegrön, joka painoi ratkaisevat neljä kaappia Stormin verkkoon kolmannessa erässä.

Turha ottelua on enempää selitellä ja jossitella, tuskin kovinkaan moni Stormista on tyytyväinen illan omaan suoritukseensa. Tehomiehet: Joni Koskinen (2+1), Jesse Lepola (1+2), Junnu Heikkinen (0+2) ja Markus Haviala (1+0)

Stormin pelit jatkuu heti sunnuntaina klo 17:50 alkaen Hyvinkäällä Mäntsälän Jää-Tiikereitä vastaan eikä panoksena ottelussa ole mitään muuta kuin lohkon pudotuspelipaikka.