16.3.22 HJK – STORM 10-7

Ei karttunut Stormin pistetili Helsingin Kaarelan lepakkovuorolla isäntäjoukkue HJK:n rankaistessa tylyllä prosentilla hyvinkääläisten kurittomasta oman pään pelistä ja jäähyilystä.

Pelin puoleenväliin pelattiin oikein hyvää lätkää hyvällä flow’lla ja jäänajotauolle mentiin 3-6 johtoasemassa, mutta sen jälkeen tapahtui jotain erikoista ja johtoasema suli maali kerrallaan muuttuen kolmannessa erässä tappioksi. Ansaittu voitto viimeisen maalin tyhjiin tehneelle HJK:lle, jolla kone toimi omassa tahdissa täydet 60 minuuttia, toisin kuin Stormilla.

Tosiasia on se, että Stormilla on tällä hetkellä aika paljon loukkaantumishuolia ja ns. vakiokokoonpanoa on jouduttu useammassa pelissä täydentämään ns. aktiivisen rosterin ulkopuolelta. Mikään selitys se ei kuitenkaan ole, sillä tänäänkin saatiin kuvan legendaariset Storm -hahmot eli Tommi Kirjavainen sekä Christer ”Fagu” Fagerström muutaman nuoremman kaartin kaverin kanssa mukaan talkoisiin ja sitä kautta täydet kolme kenttää kasaan. Suuremmat ongelmat tällä hetkellä ovat haasteet johtoasemassa pelaamisessa sekä tarpeettoman suuret jäähymäärät otteluiden kenttätapahtumiin nähden. Kolmosdivarin jatkosarjan peleistä ainakin neljässä, jotka olisi joukkueen olemassa olevan potentiaalin perusteella PITÄNYT voittaa, on Storm pilannut oman pelinsä liian suureen jäähymäärään tai väärällä hetkellä otettuihin kurittomiin jäähyihin. Ottelussa Kaapo Salin pelasi debyyttiottelunsa Stormin divarijoukkueen paidassa.

Pelit Stormilla jatkuu poikkeuksellisesti tulevana perjantaina Hyvinkäällä klo 21:10, kun vieraaksi saapuu Järvenpäästä Hawks.