6.3.2022 GRIFK 2 – STORM 4-8

Hyvinkää Storm jatkoi voitokkaita otteitaan III-divarissa kukistamalla sunnuntai-illan vierasottelussa Kauniaisten Grani 2:n lukemin 8-4.

Vauhdikkaasti päästä päähän aaltoillut ottelu alkoi kääntyä Stormille jo ensimmäisen erän loppupuolella ja kakkoserässä tasaisesti kolmella ketjulla jauhanut Storm nousi Granin rinnalle ja paineli karkuun. Ottelu oli tasaisen vahva esitys kaikilta Stormin ketjuilta ja etenkin kolmannessa erässä kapeammalla rosterilla pelannut isäntäjoukkue Grani alkoi hyytymään huomattavasti verrattuna Stormiin. Vaikka isännät sinällään pelasivat ihan vauhdikasta kiekkoa ja saivat luotua tilanteita, niin totuuden nimissä on sanottava, että paikat Stormilla olisi ollut ottelun loppupuoliskolla useampaankin maaliin, mutta Granin maalivahti oli koko ottelun ns. mies paikallaan ja maalien eteen sai oikeasti tehdä hommia.

Illan tehomiehet: Markus Haviala (3+1), Joni Koskinen (2+1), Jonne Partanen (1+2), Riku Viljanen (0+3), Topi Palviainen (1+1) ja Mikko Eskola (1+0). Stormin maalilla Late Tynys torjui 36 laukausta.Pelit Stormilla jatkuu viikon päästä IHK:n vieraana.