13.2.22 STORM – HJK KLUBI 3-13

Stormin kevätkauden mollivoittoiset otteet saivat jatkoa, kun sarjaykkönen HJK Klubi kävi Hyvinkäällä näyttämässä miksi on sarjaykkönen ja puhtaan pelin joukkue kaikissa sarjoissa mitä tällä kaudella on pelannut. Kaikenlainen selittely, tekosyiden keksiminen ja ylianalysointi olisi tässä hetkessä noloa, sillä lukemat pelin päättyessä ottelutapahtumiin ja lähtökohtatilanteeseen nähden olivat täysin oikeutetut.

Muutama vastustajan maaleista olisi varmaan voitu ottaa pois ja tehdä ehkä pari itse lisää, mutta ei se ottelun voittajaa ja ns. isoa kuvaa olisi muuttanut. Vierasjoukkue oli kokonaisuudessaan erittäin hyvätasoinen ja yhteenhitsautunut kiekkoporukka ja joukkueen haastaminen vaatisi ihan erilaisen valmistautumisen verrattuna siihen, mihin nyt kotijoukkueella on ollut mahdollisuus.

Ottelun voidaan sanoa olleen taas yksi hyvä argumentti sille, että III-divariin pitäisi olla suora ilmoittautuminen ja kaudet pitäisi aloittaa tasonmittaus karsintalohkoilla kuten silloin joskus aikoinaan. Ikävintä antia muuten sinällään siistissä ottelussa oli kahden Storm -pelaajan vakava loukkaantuminen. Ottelun lopputulosta ja sarjapisteitä huomattavasti tärkeämpi asia on se, että molemmat kaverit ovat kuitenkin nyt omilla tolpillaan ja hoitotoimet saatu käyntiin.

Stormin tehomiehet: Mika Kalteva (1+1), Mikko Eskola (0+2), Junnu Heikkinen (0+2), Joni Koskinen (1+0) ja Severi Velin (1+0)