12.2.2022 EKS – STORM 7-4

Vähän oli vielä touhu hakusessa tauon jälkeen ja pisteet kevätkauden sarja-avauksesta isäntäjoukkue EKS:lle. Vaikka tekemisessä oli paljon hyvääkin ja oikeastaan 40 minuuttia ottelusta mentiin Stormin komennossa, niin kyllä pitemmän tauon mukanaan tuoma ruoste näkyi otteissa ja etenkin joukkueen viisikkopelissä.

Peli ratkesi oikeastaan toisen erän jäähysumaan, jolloin Storm onnistui hoitamaan itsensä kahteen otteeseen kahden miehen alivoimalle ja hyvää yv:ta kotikaukalossaan pelannut EKS kiitti tarjotuista mahdollisuuksista. Ansaittu voitto EKS:lle, joka hyödynsi ilmaiseksi tarjotut maalipaikat ja virheet tehokkaasti sekä onnistui tukkimaan oman maalin edustan ja pitämään Stormin suurimmaksi osaksi loitolla ns. tuhannen taalan paikoilta.

Debyyttiottelunsa Stormissa pelasi Junnu Heikkinen, joka myös onnistui heti maalinteossa. Muut tehomiehet Stormilta olivat Topi Palviainen (1+1), Riku Viljanen (1+0) ja Joni Koskinen (1+0).

Pelit Stormilla jatkuvat heti huomenna kotiluolassa alkukaudella kovaa jälkeä tehnyttä sarjan kärkijoukkue HJK Klubia vastaan. Ottelu alkaa klo 18:50.