Hyvää alkanutta vuotta 2022!

Kuten varmaan suurin osa jo tietääkin, niin sisäjoukkuelajeja ei taas hetkeen harrasteta ja nyt vaan kaikki varpaat ja sormet ristiin, että helmikuussa taas rokataan kaukalossa normaalisti. Jokatapauksessa, kävi kevään pelien suhteen miten hyvänsä, niin Hyvinkää Stormin toiminta jatkuu normaalisti ja täysipainoisena heti kun viranomaisilta tulee sitä kuuluisaa vihreää valoa.

Nyt kun ei kovin monella varmastikaan ole ainakaan harrastusten suhteen kiire mihinkään, niin Hyvinkää Storm seurana tarjoaa vahvan lukusuosituksen Laura Salmisen kirjoittamaan Storm Ringeten vieraskynäkirjoitukseen Suomen Ringetteliiton sivuilla. Tämän tekstin takana Hyvinkää Storm seurana seisoo 100% ja se kannattaa kaikista luupäisimpien lajiurpojen lukea: https://www.ringette.fi/fi/Vieraskyn%C3%A4.html