11.12.2021 STORM – EVU 5-3

Storm päätti syyskautensa 21-22 varman suorituksen päätteeksi voittoon lukemin 5-3. Vaikka ottelu sujui alusta alkaen ns. Stormin komennossa, niin tähän otteluun saakka tappiottomasti lohkossa esiintynyt EVU antoi kapealla 12 miehen rosterilla kuitenkin sitkeän vastuksen aivan viime minuuteille saakka pelaamalla tiivistä joukkuepeliä ja etenkin ylivoimalla sai hyvin pyöritettävä sitä kuuluisaa omaa peliä.

Vaikka ottelusta ja päättyneestä alkulohkosta jäi kaikin puolin hyvä maku, niin totuuden nimessä on sanottava, että kyllä tulee nyt joulutauko hyvään saumaan. Sairaslistalla on ollut viimeisen kuukauden aikana ja on tälläkin hetkellä reilusti porukkaa sekä divari- että U22 -joukkueesta ja sitä taustaa vasten muutaman viikon haavojen nuolemistauko osuu juuri oikeaan hetkeen.

Ottelun tehomiehet: Joni Koskinen (2+1), Markus Haviala (0+2), Severi Velin (1+0), Riku Viljanen (1+0) ja Mikko Eskola (1+0). Maalissa Aleksi Kortesaari pelasi erinomaisen ottelun torjumalla 49 laukausta.Pelit Stormilla jatkuu tammikuussa 2022, sarjan jatko-ohjelma selvinnee lähiviikkoina.