20.11.21 TIIKERIT – STORM 8-8

Pahasti vajaamiehinen Storm kävi lauantai-illan ratoksi hakemassa tasurilla vieraspisteen Salmisaaren pakastearkusta Kiekko-Tiikerien toimiessa isäntänä. Ottelu olisi ollut täysin voitettavissa, mutta kokoonpanon kannalta varsin haastavaan lähtötilanteeseen sekä kenttätapahtumiin nähden lopputulos lienee täysin oikeudenmukainen.

Storm lähti otteluun 12 miehen varsin puolikuntoisella rosterilla, joka piti sisällään myös kauden ensimmäistä otteluaan pelanneet Tommi Kirjavaisen ja Tuomas Tommisen. Isäntäjoukkue taas lähti otteluun 17 kenttäpelaajaalla ja painelikin ensimmäisessä erässä vakuuttavaan 4-1 johtoon. Toisessa erässä Storm sai rivejään ojennukseen ja tasoittikin ottelun useampaan otteeseen isäntäjoukkueen iskettyä aina tasaisin välein johtomaalin. Ottelun parasta antia ehdottomasti oli Stormin 8-8 tasoitusmaali, jonka väsynyt joukkue onnistui punnertamaan vielä ottelun viimeisillä minuuteilla ilman maalivahtia. Maalin viimeisteli muutenkin vahvasti isoja minuutteja puolustuspäässä puurtanut Mikko Paavola.Stormin el kapitan Joni Koskinen (kuvassa) jatkoi vahvaa alkukauttaan kuittaamalla vaatimattomasti tehot 2+3. Ketjukaveri Mikko Eskola säesti vahvasti saldoilla 2+2. Muut illan tehomiehet Stormilta olivat Markus Haviala (1+1), Jari Saruaho (0+2), Joonas Tomminen (0+2), Topi Palviainen (1+0), Riku Viljanen (1+0) sekä aiemmin mainittu Paavola (1+0).

Pelit Stormilla jatkuvat viikon päästä kotilootassa, kun vieraaksi Prime Time -otteluun saapuu lohkossa pykälää edellä majaileva EVU Vantaalta.