HYVINKÄÄ STORMIN KUNTOKIEKKO PYÖRÄHTÄMÄSSÄ TAAS KÄYNTIIN!

Viime kaudella hienon suosion saavuttanut Hyvinkää Stormin kuntokiekkovuoro jatkuu taas tulevana syksynä.

Tänä vuonna kuntokiekkogladiaattorit kiekkoilevat vakiovuorolla Hyvinkään harjoitushallissa sunnuntaisin klo 20:45-21:45

Kuntokiekkovuorolle ovat tervetulleita kaikki jääkiekosta kiinnostuneet, joille oikea vaihtoehto lajin harrastamiselle on porukassa hikoilu sekä rennohko pelailu hyvässä porukassa sarjapelaamisen sijaan. Voit olla vasta-alkaja tai kokeneempi kehäraakki, mutta tärkeintä on, että kestät huonoa huumoria, reippaita tasoeroja ja ”Sokoksen ovet” -nimellä tunnettua puolustuspelisapluunaa. Tärkein, ja oikeastaan ainoa, oleellinen vaatimus on, että omaat jääkiekkovarustuksen täydellisenä ja osaat pukea ne itse päällesi.

Kuntokiekolla on vähintään kerran viikkoon oma vakiojäävuoro, joskus myös useammin, ja innokkaimmat pääsevät mukaan täydentämään myös seuran muiden joukkueiden jäävuoroille, mikäli vuoroilla on tarvetta ns. tuuraajille.

Jäät jatkuvat pitkälle kevääseen ja vuoroja otetaan tilanteen mukaan lisää, tai vastaavasti yhdistellään harrastejoukkue Storm Teamin kanssa.

Mikäli omaa virtaa ja kyvykkyyttä riittää tavoitteellisempaan toimintaan, niin vuorolta pääsee kokeilemaan myös muiden seuran miesjoukkueiden jäille (Divari, Team).


Lisätietoja:

Ville Hämäläinen

p. 0409617625

tai

Jussi Viuhko

p. 0407516067

hyvinkaastorm@gmail.com


Ilmoittaudu mukaan toimintaan allaolevasta linkistä (valitse Kuntokiekko):
Kurssit (myclub.fi)