Kapteenisto kaudella 2010-2011

Hyvinkää Stormin kapteeniston muodostavat ensi kaudella Mikko Eskola ”C”, Ilkka Korpela ”A” ja Jani Hakoluoto ”A”. Kaikki pelaajat ovat hyvinkääläisen juniorikoulun kasvatteja ja edustavat tulevalla kaudella joukkueen kokeneempaa kaartia.

Kapteenina toimiva Eskola liittyi Hyvinkää Stormin vahvuuteen kaudella 2008-09, lukuunottamatta muutamia turnausvisiittejä aiemmilla kausilla. Heti joukkueeseen liittymisensä jälkeen Eskola on naputellut pisteitä, ja ennenkaikkea maaleja, hurjalla prosentilla kaikkien aikojen tilaston Storm -paidassa tällä hetkellä osoittaessa 147 pistettä (100+47) 54 otteluun. Kovan kokemuksen alemmista sarjoista omaava Eskola sinetöi oman johtaja-asemansa joukkueessa viimeistään edelliskaudella, jolloin suuren pelillisen roolin lisäksi mies ryhtyi ottamaan yhä suurempaa roolia joukkueessa myös kentän ulkopuolella. Eskola on Hyvinkää Stormin historian viides kapteeni, muodostaen jatkumon ketjuun Jarkko Peltola, Jussi Viuhko, Tony Saarinen ja Ilkka Korpela.

Ensimmäisenä varakapteenina toimii Ilkka Korpela, joka kantoi aiemmat kolme kautta ”C” -merkkiä rinnassaan. Korpela liittyi joukkueeseen seurahistorian ensimmäisellä kaudella 2004-2005 ja on siitä lähtien toiminut yhtenä Storm -puolustuksen pelillisenä, henkisenä ja fyysisenä kulmakivenä. Kovan pohjalaisen asenteen omaava Korpela ei ota taka-askelia ja tarvittaessa antaa suoran palautteen vaikka seurajohdolle, mikäli toiminta joukkueessa ei ole vaadittavalla tasolla. Korpelalla lähtee tänä syksynä käyntiin seitsemäs kausi Storm -paidassa ja tällä hetkellä mies on eniten otteluita Storm -paidassa pelannut pelaaja 130:lla ottelullaan.

Toisena varakapteenina toimiva Jani Hakoluoto aloittaa ensimmäisen kautensa Storm -kapteenistossa. Kaudesta 2005-06 seuraa edustanut Hakoluoto otti heti ensimmäisellä kaudellaan suuren pelillisen roolin ja on säilyttänyt oman tasonsa huolimatta siitä, että joukkue on kivunnut askelmia jääkiekon portaikossa ylöspäin. Pisteitä Hakoluoto on tehnyt tasaiseen tahtiin, mutta kuitenkin tärkein yksittäinen sana joka peliesityksiä kuvaa on varmuus. Virheitä Hakoluoto ei tee juurikaan koskaan, avaukset lähtevät lavasta oikea-aikaisesti ja maalinedustalla eivät vastustajat juhli. Korpelan tavoin Hakoluoto on myös joukkueessa niitä miehiä, jotka eivät kuvia kumartele ja kertovat mielipiteensä suoraan mikäli toiminta kaukalossa tai sen ulkopuolella ei miellytä, riippumatta siitä kuka on palautteen vastaanottaja.

Tulevaksi kaudeksi perustetun Hyvinkää Storm Teamin ensimmäisenä kapteenina Jani Pieksemä, joka siirtyi joukkueeseen pelattuaan aiemmat kaksi kautta Stormin divariporukassa.