2.10.2010 HC Klips – Storm Team 7-0

Lauantaina 2.10 avasi seuran alaisuuteen kuluvalle kaudelle perustettu harrastejoukkue Hyvinkää Storm Team sarjakautensa Mäntsälän liigassa ottelulla HC Klipsia vastaan. Huolimatta tylyistä 7-0 loppulukemista, voidaan joukkueen yleiseen peli-ilmeeseen ja työmoraaliin olla tyytyväisiä.

Ensimmäiset 15 minuuttia ottelussa olivat varsin tasaisia ja tilastojen valossa repeäminen tapahtui vasta toisessa erässä. Team pystyi luomaan ottelussa hyviä maalipaikkoja, mutta tällä kertaa hyvän pelin pelannut vastustajan maalivahti veti tilanteissa pidemmän korren. Ottelun loppua kohden tilanteet alkoivat pyöriä enemmän ja enemmän Stormin kenttäpäädyssä, johtuen yksinkertaisesti siitä että osalla pelaajista alkoi lajissa vaadittava kunto loppua kesken. Täysin ymmärrettävää, sillä osa Teamin pelaajista pelasi ottelussa elämänsä ensimmäisen jääkiekkopelin ja jääkiekossa vaadittavaa lajikuntoa ei saa millään muilla keinoin kuin pelaamalla jääkiekkoa.

Lopputulos ei anna aihetta selittelyille, mutta silti täytyy pitää realiteetit mielessä. Teamin joukkue on ollut kasassa vasta kaksi kuukautta ja ottelun vastustaja useamman vuoden. Karrikoiden voidaan sanoa HC Klipsilla olevan yhtä monta pelattua kautta MHL:ssa tilillään kuin Storm Teamilla on yhteisiä harjoituskertoja. Lisää jäätä ja pelejä vaan alle, niin ennemmin tai myöhemmin alkaa voittojakin tulemaan.

One comment

Comments are closed.