Kokoonpano perjantaina Hawksia vastaan

Hyvinkää Storm pelaa III-divisioonan alkusarjan viimeisen kotiottelunsa perjantaina 29.10 Järvenpään Hawksia vastaan. Stormin jatkohaaveiden kannalta elintärkeä ottelu alkaa poikkeuksellisesti klo 20:30 ja Storm lähtee otteluun seuraavalla kokoonpanolla:

Maalivahdit

A. Heikkinen

P. Isometsä

Puolustajat

J. Liimatainen

J. Hakoluoto

L. Katajamäki

T. Ollila

I. Korpela

V. Laitinen

Hyökkääjät

M. Eskola

J. Mattila

T. Saarinen

M. Mikkola

T. Muotka

J. Karjalainen

J. Viuhko

E. Pereläinen

T. Kirjavainen

Toimitsijoina Rantanen, Leppänen ja Jokisalo

One comment

  1. Voi taivas kun on huono joukkue tuo Storm. Kiukuttelevia mopopoikia joiden oikea paikka on v-div. Näyttivät äsken häviävän Hawksin ikämiehistä kerätylle joukkueelle. Tosin tulos olisi voinut olla suurempikin jos Hawks ei olisi pelannut 24 min alivoimalla 😀

Comments are closed.