MHL Otteluennakko – Lätkä East vs. Storm Team

Myös harrastejoukkue Storm Teamin ottelut jatkuvat MHL:ssa tulevana viikonloppuna. Tässä joukkueen kentänlaitatoimituksen kasaama ennakkoraportti ottelusta:

Mental Game

Ottelun lähtökohdat ovat mielenkiintoiset, niinkuin aina kun lähdetään pelaamaan MHL:n sarjapisteistä. Storm Team saa vastaansa alapuolella sarjataulukossa sijaitsevan Lätkä Eastin, Lätkä East on hävinnyt Teamin tapaan molemmat kauden otteluistaan, häviten Tigersille 5-2 ja Shadowsille 0-9. Kääntääkö Storm Team pienoisen ennakkosuosikin paineet kunnialla voitkoksi, vai lähteekö sarjapisteet Lätkä Eastin mukaan? Mielenkiintoista on nähdä myös kumman joukkueen vireystila on paremmissa lähtökuopissa lauantain ottelun alkaessa 11:25 Mäntsälän jäätävän kylmässä Tokmanni areenassa.

Ottelusta on tilastojen perusteella odotettavissa kovaa vääntöä, sillä kumpikin joukkue haluaa voittaa ensimmäisen ottelunsa tällä kaudella. Pelin kulminaatiopisteet tulevat olemaan: 1. Pysyykö tiimi poissa jäähyboksista? 2. Toimiiko erikoistilannepelaaminen toivotulla tavalla? 3. Onko joukkueen vireystila kohdillaan?

Lauantain kokoonpano Lätkä Eastia vastaan:

1. Ketju

#79 Markus Herranen – #10 Tommi Söderqvist – #9 Mika Ventola
#2 Tomi Forsberg – #18 Jukka Korpela

2. Ketju

#3 Niko Koivisto – #15 Harri Öblom – #23 Jani Kavander
#20 Tuomas Tomminen – #14 Jani Kallio

3. Ketju

#12 Aleksi Korhonen – #91 Sami Sainio – #7 Pekka Pesonen
#5 Matti Laakkonen -  #8 “C” Jani Pieksemä

MV:
#35 Petri Isometsä

Seuraa heitä:

Mika Ventola #9:  Teki Storm Teamin historian ensimmäisen maalin, jatkuuko maalitehtailu ykkösketjussa Herrasen ja Söderqvistin kanssa?

Jani Kavander #23: Siirtyi pakin tontilta hyökkääjäksi, osuuko entisen Roihun pelaajan napakka rannelaukaus putkien väliin Eastia vastaan?

Harri Öblom #15: Kausilla 2004-2009 seuraa ”ykkösjoukkueessa” edustanut Storm -veteraani tekee vuoden tauon jälkeen paluun punapaitoihin ja MHL:aan Storm Teamin riveissä. Onko kuuluisan ”liikennevaloketjun” sentterin silmä ja jyvä kohdillaan?

-KongiKorhonen-