30.10.2010 Lätkä East – Storm Team 4-1

Hyvinkää Storm Team kohtasi lauantai aamupäivästä 30.10 kahdesta sarjaa pelaavasta Lopen Lätkän joukkueesta heidän ”kakkosjoukkueensa”, Lopen Lätkä Eastin. Tasaisten ja värikkäiden vaiheiden jälkeen ottelu päättyi Lätkän ansaittuun 4-1 voitoon.

Ottelu sai salama-alun Lätkä Eastin päästessä kuin varkain 1-0 johtoon alle minuutin pelin jälkeen hieman uneliaan Storm viisikon ihmetellessä jääkoneen tekniikkaa ja kahvion tarjontaa. Storm Team ei tästä vielä lannistunut, vaan Storm-veteraani Harri Öblom näytti jalkapalloilijan taitonsa vastustajan lyödessä mailan häneltä kädestä. Jalkapalloilijamaisesti kiekon kuljetus kulmaukseen ja yrittäessään keskittää, Öblom potkaisi kiekon vastustajan puolustajan rintaan josta kiekon sai ”Kongi-Korhonen” B-pisteiden väliin. Ja kuten Tami tähän toteaisi ”kiss kiss backhandit forehandit backhandit”ja kiekko rystyllä maalin perukoille. Maali oli Korhosen Storm -uran ensimmäinen, joka kenttälaitatoimituksen mukaan syntyi liian tiukalle teipatusta kyynersuojasta johtuneesta suonenvedosta.

Öblomin paluu Stormiin alkoi siis todella hienosti ja mies toi kaivattua taitoa ja osaamista lisää Teamin sentteripelaamiseen, kokemuksesta puhumattakaan. Todella energinen peli tältä Suomen puolustusvoimien ylisotajumalalta, joka varmasti tulee mättämään vielä monta maalia Teamin paidassa.

Hulinaa. Kasan alimmaisena kostoretken kohde, Kavander ja MHL:n tuomarilegenda Timo Mämmi.

Teamin ensimmäinen voitto olisi myös ollut otettavissa, mutta joukkueen hermokontrollin totaalinen katoaminen tappioasemassa purkautui jäähyinä jälleen kerran, joista eniten minuutteja otti ”Seuraa heitä” pelaajaksi lukeutunut Jani Kavander. Kavander kuumentui lopullisesti, kun edellisen vaihdon poikittainen niskaan tuomarin valvovan silmän alla ei tuottanut jäähyä Eastin pelaajalle, joten Kavander kävi painimassa ensin Eastin päädyn kulmauksessa ja joukkuekavereiden ohjatessa miestä pois tippuivat hanskat ja kypärä, ja kostoretki ensimmäisen satunnaisen Lätkän pelaajan kimppuun oli valmis päättyäkseen yhtenäiseen kasaan. Ainakin seuraavan ottelun Kavander huilaa saatuaan ottelurangaistuksen ja liiton  eteenpäin lähteneen raportin perusteella oman ratkaisunsa, mahdollisesti myös muita tulevia otteluita.

Kuvia ottelusta voi käydä katsomassa TÄÄLTÄ

.


One comment

Comments are closed.