18.12.2010 Storm Team – Kolmosketju 6-4

Storm Team aloitti jatkosarjansa voitolla Kolmosketjusta. Edellinen kohtaaminen joukkueiden välillä noin kuukausi aiemmin päättyi lukemiin 11-4 Kolmosketjun hyväksi.

Storm Team aloitti ottelun hyvällä liikkeellä halliten ensimmäisen erän tapahtumia.  Hyvä tempo saattoi juontaa juurensa edellisillan vauhdikkaisiin yhteisharjoituksiin divarijoukkueen äijien kanssa. Teamin hallitessa ensimmäisen erän tapahtumia Kolmosketjun kenttäpäädyssä,  joutui vastustaja rikkomaan hyvällä pelituulella olevien ykkösketjun maestrojen (Mika Ventola, Harri Öblom ja Sami Partanen) pyöritäessä peliä vastustajan päädyssä. Avausmaaliin hyvän esityön tekivät kolmosketjun haalariosasto, Tuomas Tommisen maalatessa ylivoimalla Stormin johtoon.

Pelin kuva oli alusta asti selvä: Teami luo tilanteet ja hyvin tshekkimäisesti vajaalla miehityksellä pelaava Kolmosketju hakee vasta-iskuja. Pariin otteeseen vastustaja onnistuikin tässä, mutta maalilla hyvän pelin pelannut Sami Leinonen piti Teamin mukana taistossa.

Ottelun hienoin maali, mikä kelpaisi myös moneen eri highlight -koosteeseen, nähtiin toisessa erässä. Ventola pyöräytti koko Kolmosketjun viisikon nippuun ja syötti takatolpalla odottavalle Öblomille, jolla oli helppo työ laittaa laatta verkkoon ja  lisätä Teamin johtoa. Kuten Juti tähän toteaisi: ”Lapa jäähän ja nimi lehteen”.

Erikoismaininta tästä ottelusta tulee antaa veljille Tuomas Tomminen ja El Capitano Jani Pieksemä. Molemmat herrat kuljettivat kiekkoa varmasti koko ottelun ajan ylös taidokkaasti ohittaen Kolmosketjun väsyneiden karvaajat. Tai vaihtoehtoisesti antoivat laadukkaita ykkössyöttöjä helpottaen hyökkääjien työskentelyä todella paljon.