8.11.2008 Storm-Gentlemen 1-6

Kaikki hyvä loppuu aikanaan, ja niin kävi Stormin voittoputkenkin…

Ensimmäinessä erässä ei hyvä heilunut. Ainoat merkittävät tilastomerkinnät sai Mika Mikkola tekemällä Stormin ainoaksi jääneen maalin ajassa 13.11, syöttäjinä Timo Lindholm ja Lasse Katajamäki. Samainen mies valitettavasti lensi myös pihalle ensimmäisen erän loppupuolella. Kyseessä oli aloitustilanne ja ankaraa aloituksen nollausta. Vastustajan maila oli päällimmäisenä, ja kun ote lipesi, nousi Mikkolan maila vahingossa vastustajan sentterin pärstävärkkiin. Mehut nenästä pihalle ja suihkukomennus.

Lopuista kahdesta erästä ei juurikaan positiivista palautetta jäänyt. Gmenin maaleista ei paria lukuunottamatta juurikaan näyttävyyttä löytynyt, mutta niitä kumminkin sateli tasaiseen tahtiin. Storm taas oli aivan yössä maalinteon suhteen. Paikkoja luotiin jonkunverran, mutta niitä ei yksinkertaisesti vaan saatu hyödynnettyä.

Tekosyitähän voi aina keksiä, mutta ei siihen taida olla tässä tapauksessa tarvetta. Faktat ovat: Kova viikko, kaksi kovaa V-Div peliä alla ja vielä se, että joukkueemme ei ole koskaan osannut pelata Gentlemensia vastaan. Vastustaja karvaa kovaa, ja osaa pelata viisikkona, me emme.

Tästä tähän, onneksi ”tilastotappio” tuli tänään, MHL-pelissä, eikä aikaisemmin tällä viikolla ns. tärkeissä peleissä.