7.11.2008 Storm-IHK 8-3

Perjantain kotipelissä Storm sai vastaansa ensimmäistä kertaa IHKn Helsingistä

Kotijoukkue sai onnekseen jo erän alussa askelmerkit kohdalleen, ja ajassa 2.33 sujahti kumilätkä ensikerran vastustajan Juha Mykkäsen selän taakse Tuomas Muotkan yksilösuorituksen päätteeksi. Aisapari Eskola-Reiman oli myös ensimmäisessä erässä liekeissä ja nakutteli kimpassa yhteensä 5 tehopistettä. Erän loppupuolella saatiin nauttia myös harvinaisesta herkusta, eli alivoimamaalista. Poju Ketonen onnistui alivoimalla Reimanin ja kauden pistetilinsä avanneen Santtu Järvisen avustamina. Ensimmäinen erä siis hyvin pulkassa, tauolle tilanteessa 4-0.

Toisessa erässä otetta hieman höllättiin. Storm onnistui maalinteossa kolme kertaa ja vastustaja kerran. Kolmannessa erässä sitten ruvettiin jäähyilemään. Storm keräsi päätöserässä kakkosia yhteensä 12 min, ja taitava vastustaja pääsi rankaisemaan kotijoukkuetta kahden ylivoimamaalin myötä. Onneksi etumatka oli hakattu taululle jo pelin alkuvaiheessa.

Kolmannen erän loppupuolella IHKn Jouni Pensasmäki sai kiitettävät 35min penaltia+raportin liittoon protestoimalla tuomarin tuomiosta. Muutenkin jäähyminuutteja kertyi ottelussa miehekäästi, yhteensä 65 min, ja vielä ilman minkäänlaisia nenähommia.

IHK oli uusi tuttavuus Stormille. Joukkue oli melko nuori, nopea ja kovaa ajava. Sopi siis pelityylillemme huomattavasti paremmin kuin pappakiekkoa pelaavat joukkueet ( lue vaikka Gmen raportti, jos et muuten usko…).

Kaikinpuolin ok peli joukkueelta, ja tärkeät pisteet jäivät siis paavolan pannuhuoneen syövereihin!