16.10.2010 Storm Team – Tigers 2-6

Storm Teamin ja Tigersin lauantainen ottelu oli aamun ensimmäisiä, alkaen 10:15, joten luvassa oli hieman uneliasta kiekkoa, joskin pelaajien vireystila oli hyvä tuomareiden vastaavaan verrattuna.

Tiimi pelasi siis toisen ottelunsa MHL:ssä kyseisellä kokoonpanolla ja edistystä oli havaittavissa, vaikka vaihdot jokseenkin lipsuivat pidemmiksi kuin ensimmäisessä ottelussa. Muuten voidaan kuitenkin olla tyytyväisiä peli-ilmeeseen.

One man show

Kolmosketjun kova yrittäminen tuotti tulosta vihdoin, kun aiemmin Hämeen kolmosdivaria tahkonnut Mika Ventola päätti käydä veivaamassa Tigersin puolustuksen nippuun ja sen jälkeen heittämällä maalivahdista ohi. Kis kis, iso kuppi gevaliaa ja rystyllä sisään. Tuomarikaksikko oli ymmärtänyt one man show:n idean todennäköisesti väärin ja palkitsi Stormia 38 minuutilla jäähyjä, jotka myös pidemmän päälle saivat Stormin viimeisimmän kirivaihteen kulutettua alivoiman tappamiseen.

Stormin perinteitä kunnioittaen on Teamilla kahden pelatun ottelun jälkeen yhteensä 58min jäähyjä ja ansaittu ykkössija MHL:n fairplay kategoriassa.

Toisen maalin kävi myös veivaamassa vauhtiin päästyään kolmosketjun laituri Ventola, joka hyvän keskialueen katkon jälkeen kävi heittämässä kiekon reppuun, kaventaen tilanteeksi lukemat 2-3. Tämän jälkeen kirivaihteen sijasta alettiin laittamaan äijää boksiin ja koppiin, joten kirivaihe jäi Stormin osalta tänään käyttämättä ja loppulukemat 2-6 kertovat kaiken oleellisen pelin kymmenestä viimeisestä minuutista.

Odotus seuraavaan otteluun Lätkä Eastia vastaan joukkueen sisällä on kova. Se historian ensimmäinen maali, josta maestro Ventola kiekolla palkittiin, on nyt saatu alta pois. Ensi matsissa on odotettavissa Stormin aloittavan kiekon lapioimisen häkkiin, kun ylimääräinen apina on karistettu selästä pois.

Seuraavaksi vastaan asettuu siis Lätkä East, 30.10 Mäntsälän jäähallissa klo 11:25 alkaen joten kaikki paikalle.