12.12.2015 STORM – BRUINS 3-6

Storm – Bruins paikalliskamppailun osio kolme päättyi tällä kertaa Bruinsin voittoon 3-6. Jokainen erä meni laukausten valossa selvästi Stormille, mutta Bruins oli tehokas maalipaikoissaan ja maaleilla pelit voitetaan.

Avauserä meni Bruinsille 0-2. Toni Pulkkinen maalasi Stormin puolustusvirheestä ja ylivoimalla Atte Heiskanen sai Storm pelaajasta kimmonneen syötön onnekkaasti takatolpille, josta kiekon sai laittaa verkkoon. Laukaukset maalia kohden Storm voitti 20-10, mutta Santeri Syrjämäki Bruins maalilla oli ohittamaton. Lähimpänä oli Timo Lindholm joka pääsi erän lopussa yksin läpi.

Kakkoserä oli sekavampaa peliä. Bruins latoi kiekkoa verkkoon masentavaan tahtiin ja ottelun puolessa välissä peli oli 0-5. Bruins onnistui ja Storm tuhlasi maalipaikkoja. Esimerkiksi Eskola – Koskinen – Saarto pallottelivat kiekkoa maalin edessä kolmestaan Syrjämäkeä vastaan ja vain Bruins vahdin loistoilta esti Storm kavennusyritykset. Lopulta Jussi Saarto yllätti Syrjämäen kovalla lämärillään ja perään onnistui hyvän ottelun pelannut Christer Fagerström ujuttamaan kiekon maaliin. Bruinsin aikalisä tilanteessa 2-5 pysäytti Stormin menon hetkeksi ja loppuerä pelattiin 0-0. Toisen eränkin laukaukset Storm voitti 20-14.

Kolmas erä oli Bruinsin puolustustaistelua ja Stormin vyörytystä. Storm pääsi useampaan kertaan ylivoimalle, mutta kaikki yritykset pysähtyivät joko Bruinsin hyvään maalineduspuolustamiseen tai Syrjämäkeen. 54:53 Mikko Järvenoja viimein pyssytti ylivoimalla lämärinsä verkon perukoille ja kavensi 3-5. Stormin rypistelyn katkaisi kuitenkin Bruinsin Lauri Silvan tekemällä kolme minuuttia ennen loppua vanhanaikaisella 3-6. Laukaukset jälleen Stormille 15-7, mutta eihän se lohduta kun pataan tuli.

Vaikka Storm laukausten valossa peliä hallitsi, niin jotain jäi uupumaan. Pelissä ei ollut sitä viimeistä vaihdetta, mitä vaaditaan otteluiden voittamiseen. Bruins puolusti erinomaisesti oman maalinedustansa ja ansaitsi pisteet taistelullaan. Jää nähtäväksi vieläkö joukkueet kohtaavat mahdollisissa play-offeissa, mutta toistaiseksi kauden voitot Bruinsille 2-1. Molemmat joukkueet jäivät nyt Joulutauolle. Stormin seuraava ottelu on Mäntsälässä Jää-Tiikereitä vastaan 8.1.2016.