23.11.2018 STORM – JÄÄ-TIIKERIT 10-5

Storm otti Hyvinkään perjantai-illassa vakuuttavan revanssin ja kotivoiton paikallisvastustaja Mäntsälän Jää-Tiikereistä.

Ottelun ensimmäisessä erässä Storm oli hyvin valmiina pelaamaan ja verkko Mäntsälän päädyssä heilui jo toisessa vaihdossa ajassa 0:44 Tommi Kirjavaisen viimeistellessä kauden avausmaalinsa. Tämän jälkeen Storm lappasi erään vielä kolme maalia ja erätauolle lähdettäessä taululla komeili lukemat 4-0. Oikein hyvä erä kotijoukkueelta.

Myös toisessa erässä Storm oli pelipäällä ja lappasi taululle toiset neljä maalia lisää. Erän kohokohtina voidaan Joni Koskisen järkyttävän hienoa rannarimaalia yläpesään ja Riku Viljasen viimeistelemää henkilökohtaista hattutemppua. Puolustuspäässä Stormilla keskittyminen pääsi herpaantumaan muutamaan kertaan 6-0 tilanteessa ja vierailija pääsi rokottamaan kahdesti, mutta todellista hätää ei erässä päässyt syntymään.

Ottelun kolmas erä Stormilta oli pelin huonoin ja tiedä sitten tuliko taas se kuuluisa hyvänolon tunne mukaan kuvioon viisikkopelaamisen löysentyessä huomattavasti. MäJäTi vaihtoi kakkoserän lopussa maalivahdin, tiivisti kokoonpanoa ja onnistuikin kaventamaan lukemat 8-5:n, mutta tämän lähemmäs vierailija ei päässyt. Ottelun lopussa Storm myös tiivisti kokoonpanoa ja tämä tuotti tulosta siinä määrin, että hyvällä pelipäällä ollut Mikko Eskola niittasi lopullisen 9-5 maalin ja hetken päästä jo valmiiksi hattutempun viimeistellyt Viljanen viimeisteli illan neljännen kaappinsa. Loppulukemat siis 10-5 eikä epäselvyyttä kumpi joukkueista oli parempi. Sen verran kotijoukkueelle on kuitenkin annettava pyyhkeitä, että mikäli keskittyminen olisi säilynyt oleellisessa sen 60 minuuttia olisi vastustajalla 3-4 maalia vähemmän ja omassa sarakkeessa voisi olla pari enemmän.

Tehomiehinä ottelussa Stormilta hääräsivät Koskinen (2+3), Viljanen (4+0), Eskola (2+2), Kirjavainen (1+2), Christer Fagerström (0+2) ja Joonas Tomminen (1+0)

Pelit Stormilla jatkuvat viikon päästä perjantaina Riihimäessä, jolloin vastaan klo 21 alkavassa ottelussa asettuu monivuotinen kilpakumppani PT-80. Ekstrasähköä otteluun tuo se seikka, että molemmissa joukkueissa pelaa useampi edelliskaudella Hyvinkään Bruinsissa pelannut pelaaja. Jos on siis ylimääräistä aikaa, niin ei muuta kuin minttukaakaot reppuun, junaan ja puukkokujan Piletin kautta Peltosaaren Areenalle.