13.2.2020 MST – STORM 10-13

Storm kävi torstain myöhäisillassa höntsäämässä merkityksettömän vieraspelin, joka päättyi perjantain puolella noin puoli yhden aikaan lukemiin 10-13 hyvinkääläisille. Ottelua on turha sen syvemmin analysoida, sillä touhu kaukalossa oli juuri sen näköistä miltä puolen yön tietämillä pelattavassa merkityksettömässä pakkopullaottelussa voi kuvitella sen olevan.

Tämän kaltaisella pelillä ei kyllä voiteta yhtäkään kovaa joukkuetta, mutta toisaalta, jos positiivisia asioita haluaa etsiä, niin alun 2-2 tasoituksen jälkeen ei kotijoukkue MST kertaakaan noussut enää tasoihin, vaan Storm pysyi kymmenestä omiin otetusta maalista huolimatta tukevasti johtoasemassa. Myös tehopisteitä tuli taas laajalla rintamalla tuttujen nimien kerätessä kovimmat saldot.

Tällaista tällä kertaa ja viikon päästä jatketaan Mäntsälässä, jolloin luvassa ihan eri tason karkelot.