13.3.2022 IHK – STORM 6-2

Ei lisäpisteitä tänään isäntäjoukkue IHK:n pitäessä uuninluukut kiinni käyden samalla tuikkaamassa paikoista tarpeelliset maalit.

Yrityksestä ei Stormilla missään nimessä jäänyt kiinni, sillä torjuntoja IHK:n maalivahdilla oli 52 Stormin 32 torjuntaa vastaan, tolppien ja putkien kilistessä useampaan kertaan, mutta maalit ratkaisee. IHK oli ottelun alussa paremmin hereillä, rokotti Stormin virheistä tehokkaammin ja pelasi vahvaa pienen kaukalon puolustuspeliä ja sitä kautta teki vierailijoiden elämän hankalaksi. Lopullinen ratkaisu (5-2) ottelussa syntyi n. kaksi minuuttia ennen loppusummeria ylivoimalla ja Stormin loppukiri kilpistyi siihen. Viimeisen maalinsa IHK teki tyhjiin. Sellaista se hoki välillä on ja ansaittu voitto isäntäjoukkueelle.

Matka jatkuu heti tulevana keskiviikkona Helsingin Kaarelassa HJK:n konkariversion vieraana.