27.2.2022 STORM – EVU 6-3

Storm palasi voittojen tielle kellistettyään kotipelissään EVU:n kevätkauden ensimmäisen ehjän 60 minuuttisen päätteeksi. Vastustaja tuli otteluun vain 11 kenttäpelaajalla ja onnistuikin pitämään hyvin pelanneen maalivahtinsa johdolla sitkeästi pintansa aina kolmanteen erään saakka, mutta kolmannessa Stormin leveämpi materiaali oli liikaa ja EVU tippui kyydistä.

Kovimmassa vireessä Stormilta oli tällä hetkellä tulikuuma Markus Haviala, joka kuittasi itselleen tehot 2+2. Ketjukaveri Riku Viljanen säesti hienosti tehoilla 2+1. Muut tehomiehet Stormilta olivat Jesse Lepola (1+1) ja Joni Koskinen (1+1). Maalilla Aleksi Kortesaari pelasi kelpo ottelun torjumalla 33 kiekkoa.

Pelit Stormilla jatkuu viikon päästä, jolloin lauantaina kotona vastassa Hawks ja sunnuntaina vieraissa Grani.